LESGEVERS

EASYLINE

FITNESS

CALLANETICS

MARLEEN NELIS

Ik ben Marleen. Oprichter en verantwoordelijke voor het algemeen management van Footloose. Vanuit mijn opleidingen als bachelor LO en Lic. Klinische psychologie vind ik het fantastisch om via sport en beweging een bijdrage te leveren aan het lichamelijk en psychologisch welzijn van mensen.

Zelf geef ik de groepslessen Easyline fitness en op dinsdagochtend Callanetics.

Het belangrijkste is dat zowel kinderen, lesgevers en ouders een goed gevoel hebben in onze club. Vriendschap, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en plezier zijn de waarden die we nastreven. 

Het maakt me blij als mensen zich thuisvoelen bij Footloose! 

OUDER-

KINDGYM

RECREATIEGYM

NIV.1

KEURTURNEN

KATO VAN HANSEWYCK

Ik studeer lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de universiteit van Gent.

Ik geef op zaterdag ouder-kindgym en recreatiegym niveau 1. Daarnaast geef ik op vrijdag en zondag ook nog het keurturnen. Ik heb vroeger zelf intensief geturnd en nu vind ik het super leuk om mijn kennis verder te zetten op de jongere generaties. Ik haal er veel voldoening uit als ik de kinderen iets kan bijleren, maar vooral wanneer ik zie dat ze zich amuseren! 

thumbnail_E3A7D3B1-2D0B-4DD1-A27C-1B54F1

KLEUTERGYM

GITTE DE MAESENEER

Ik ben Gitte en studeer TEW aan UGent. Na zelf van kleins af aan te turnen en dansen bij Footloose heb ik mijn nieuwe passie gevonden: lesgeven. Ik geef samen met Margot kleutergym op zaterdag en spring af en toe eens bij bij andere lessen. Ik hoop dat de kinderen een even leuke ervaring hebben bij Footloose als ik heb gehad en we ons samen kunnen amuseren.

thumbnail_image004.jpg

x

x

EUNICE

Mijn naam is Eunice. Ik volg les op Sint-Donatus te Merchtem. Ik ben gek op gymnastiek en volg zelf 4 keer per week gymles en competitie. Deze passie wil ik graag doorgeven aan leergierige en enthousiaste kleutertjes.

thumbnail_image1.jpg

KIDS 

DANCE 2

BALLET

CHARLINE LAURENT

Mijn naam is Charline Laurent

 en studeer Communicatiemanagement in Thomas More Mechelen. Mijn passie is dansen, dit doe ik al sinds de leeftijd van 3 jaar en is sindsdien heel belangrijk voor mij geworden. Ik ben sinds het begin al meteen in de klassieke dans gesmeten en ben uitgegroeid in meerdere dansstijlen zoals bv. Moderne dans en Urban HipHop. Ik kijk er enorm naar uit om kinderen hun eerste danspassen in de balletwereld te laten zetten!

Schermafbeelding 2018-08-07 om 19.38.03.

TIENER

GYM

KLEUTER

GYM

MARGOT TEUGELS

Ik ben Margot. Ik studeer kleuterleidster. Ik heb vroeger zelf enkele jaren geturnd bij Footloose. Nu geef ik op woensdag en zaterdag kleutergym. Ik hou ervan om met kinderen bezig te zijn, om te zien hoe ze steeds verder ontwikkelen. Het leukste is natuurlijk om te zien hoeveel plezier ze maken met elkaar! Daarom sta ik ook in de leiding van KSA Merchtem.

KEURTURNEN

KEURTURNEN

TIENERGYM

NELL VAN HANSEWYCK

Ik ben Nell en geef Tienergym en keurturnen. Ik studeer biomedische wetenschappen aan de UGent en combineer dit met polsstokspringen. 

Zelf heb ik vroeger competitie turnen gedaan en vind ik het een leuke uitdaging mijn kennis door te geven aan kinderen die graag willen leren turnen!

FULL BODY

TRAINING

SILKE DE KEMPENEER

Ik werk als Social Media en Project Manager bij The Fittest You. Op dinsdag werken we met een superleuke groep samen aan onze conditie en kracht tijdens de Full Body Training.

Van mijn 10 tot 17 jaar heb ik zelf vaak op het podium gestaan met dansen en sinds mijn 18e ben ik begonnen bij Footloose als danslerares. Pas als de mensen met een glimlach de deur uitstappen na een les ben ik in mijn opzet geslaagd.

RECREATIEGYM

NIV.3

ISABO LEO

Ik ben Isabo Leo en begon al met turnen wanneer ik kleuter was. Ik geef les aan niveau 3 op vrijdagavond. Het is zeer leuk om mijn passie te delen met de kinderen en ze iets nieuw aan te leren. Sinds enkele jaren ga ik als monitor mee op Kazou vakantie. Mijn motto is: geef niet te snel op, want oefening baart kunst!

thumbnail_image001.jpg

KIDS

DANCE 2

RECREATIEGYM

NIV.3

RECREATIEGYM

NIV. 2

JUNIOR 

DANCE

13+

NYNKE DE SMEDT

Ik ben Nynke en ik ben afgestudeerd in SE-N-SE modecreatie en patroonontwerp en ik studeer nu kleuteronderwijs in thomas more in Mechelen. Ik ben zelf begonnen met turnen en dansen toen ik nog een kleuter was. Ik geef zelf al een paar jaar dans en turnlessen. Ik kijk heel hard uit naar het nieuwe dans/turn jaar. Ik geniet ervan als ik de kinderen iets kan bijleren en zien dat ze hun amuseren.

janne.jpg

KEURTURNEN

JANNE

Ik ben Janne en studeer LO sport aan Don Bosco in Groot-Bijgaarden. Ik turn zelf ook bij Footloose. Ik ben graag met kinderen bezig. Ik vind het fijn om hun turnelementen aan te leren en geef keurturnen op vrijdag

LATIN DANCE

ZUMBA

PILATES

JOHAN DE MEERSMAN & TESSA VAN BUYTEN

Ik ben Johan De Meersman en ik dans reeds 26 jaar met passie. De laatste 14 jaren heb ik me met mijn echtgenote Tessa toegelegd op het wedstrijddansen Latin American waarbij we reeds Benelux kampioen + meerdere malen Belgisch kampioen geworden zijn. Ook internationaal hebben we reeds meerdere malen het podium gehaald. Ik bezit een lesgevers diploma Standaard + Latin dansen, ben gelicentieerd Zumba instructor en pilates instructor. Deze passie zou ik graag met iedereen die het wil delen, zodat jullie er ook evenveel plezier aan beleven als ik.

IMG_1691_edited.jpg

KLEUTERDANS

KLEUTERDANS

MAAIKE DE SMEDT

Hallo ik ben Maaike en ik studeer wetenschappen in Virgo Sapiens. Vanaf mijn kleuterjaren ben ik al begonnen met dansen en turnen. Ik kan verschillende stijlen van modern tot jazz en nog zoveel meer. En deze zal ik ook gebruiken tijdens de lessen. Er zal zeker geen plezier ontbreken in de leskleuterdans.

Hallo,

Ik ben Tessa Van Buyten. Dansen is mijn passie! Reeds 26 jaar dans ik Latin samen met mijn echtgenoot Johan.  Ik bezit een lesgevers diploma Standaard en Latin dansen en ben een gelicentieerd Zumba instructor.

Bij Footloose assisteer ik bij de lessen Latin dance.

Ik vind het zeer fijn om deze passie samen met jullie te delen en breng jullie dan ook graag de verschillende dansstijlen bij.